زمان انتشار: 14 اسفند 1391
آخرین بهروزرسانی: دوشنبه, 14 اسفند,1391
بازدید: 3171
چهارمين كارگاه آمورشي آمار و احتمال فازي با همكاري مركز آمار ايران برگزار شد
چهارمين كارگاه آموزشي "آمار و احتمال فازي" با محوريت مدلسازي رگرسيوني فازي و سريهاي زماني توسط انجمن سيستم فازي ايران،انجمن سيستم هاي هوشمند ايران و با همكاري مركز آمار ايران، در روز سه شنبه، هشتم اسفند ماه با حضور اساتيد و صاحبنظران علوم فازي و دواستاد از كشور كره جنوبي در اين مركز برگزار شد. به گفته آقاي دكترسيد محمود طاهري، دبيركارگاه، اولين دوره از اين كارگاه آموزشي در سال1385 و دورههاي دوم و سوم آن در سال هاي 1386 و 1389 برگزار شده است. در چهارمين دورهي كارگاه آموزشي آمار و احتمال فازي، 12 مقاله توسط اساتيد و كارشناسان ايراني و 2 مقاله توسط پروفسور چوي استاد دانشگاه هوا- فضاي كره جنوبي و خانم دكتر يون از دانشگاه يانگ سهيي اين كشور ارائه شد.
آقاي قائمي معاون طرحهاي آماري و آمار هاي ثبتي مركز آمار ايران در افتتاحيه اين سمينار، با اشاره به مرجعيت مركز آمار ايران در امر توليد و انتشار آمارهاي رسمي، به شرح ماموريت ها و استراتژيهاي مركز آمار ايران پرداخت و تهيه شاخصهاي مهم اقتصادي را از وظايف اصلي اين مركز ذكر نمود. وي افزود: ارتقاي سواد و فرهنگ آماري در سر لوحه فعاليت هاي مركز آمار ايران قرار دارد. همچنين آقاي قائمي با بيان اين نكته كه تمامي طرحهاي آمارگيري و فعاليتهاي مركز آمار ايران با استفاده از دانش روز جهان انجام ميشود، به حضور فعال اين مركز در نهادهاي آماري سازمانهاي بينالمللي از جمله سازمان ملل و اكو اشاره نمود. ايشان همچنين از تشكيل ستاديدر مركز آمار ايران براي بزرگداشت سال جهاني آمار كه سال 2013 اعلام شده است، خبر داد.
همچنينآقاي دكتر بهزاد مشيري، رييس انجمن سيستمهاي هوشمند ايران و از سخنرانان مراسم افتتاحيه، مقالهاي علمي با عنوان” Probabilistic and statistical methods used in data fusion” ارائه نمودند.