26 اردیبهشت 1400
En | 
زمان انتشار: 21 فروردین 1400
آخرین به‌روزرسانی: شنبه, 21 فروردین,1400
بازدید: 438
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اسفند 1399
متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اسفند 1399

از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای کل کشور (48.7 درصد) داشته‌اند.

 در اسفند ماه 1399 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با 5.4 درصد و "رشته آش" با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با 12.1 درصد،"گوشت گوسفند" با 5.5 درصد و"ماهی قزل آلا" با 5.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با 7.9 درصد، "روغن نباتی جامد" با 4.2 درصد و "شیر پاستوریزه" با 2.3 درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ" 4.6 درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.

ميوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با 42.0 درصد، "انار" با 14.1 درصد و "لیمو ترش" با 13.2 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.

سبزيجات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به " نخود " با 3.8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "گوجه فرنگی" با 24.3 درصد، "خیار" با 14.3 درصد و"پیاز" با 13.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با 7.9 درصد و "قند" با 7.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.

از 53 قلم خوراکی منتخب، تعداد 39 قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای کل کشور (48.7 درصد) داشته‌اند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.

تصاویر
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– اسفند 1399
فایلهای پیوست
طراحی سایت